Pokemon Go

De vigtige ting - sådan cirka

Pokemon Go

Pokemon Go tips og tricks

 

Pokestops

Botanisk have er godt – der er mange pokestops som kan tages på en kort rute.

Botanisk Have

Pokemon

Der er et sted som som slår dem alle: Biblioteksparken bag ved Christiansborg. Prøv det.

biblioteksparken

Incense

Giver flest pokemon hvis man går lidt rundt samtidig.

XP

Den mest effektive måde at få XP på er at have et Lucky Egg aktiveret, og så evolve pokemon – det giver dobbelt XP når Lucky Egg er på. Så gem nogle pidgey/ratata/weedle eller hvad end du har mange af, og brug dem til at evolve for at få XP.

…og når du nu er igang, så sæt gang i en Incense og en Lure når du nu alligevel har sat et Lucky Egg igang – det giver jo også lidt XP at fange pokemon.

Battery Saver

I settings er der en funktion der hedder battery saver – den sparer ikke på batteriet(!), men den låser skærmen når mobilen vender nedad – så slå funktionen til når du går/cykler og har mobilen i lommen med App’en startet, så du kan få klækket nogle æg.

Buddy

Sørg for at vælge en Pokemon som din Buddy, inde i menuen med din figur, så optjener du Candy hver gang du går, til den type pokemon du har valgt som buddy. Det går langsomt, ligesom med at æg, men det er godt til at få de sidste candy når man vil udvikle en pokemon.

Where to find pokemon types

Man kan få en god idé om hvilke typer pokemon som spawner hvor ud fra denne liste, og dermed hvor man har lyst til at gå hen på jagt. Det er simpelthen valgt ud fra Google Maps kategorier for området (Skole= Electric type pokemon som fx picachu, Togstation= Rock type pokemon…)

https://www.vg247.com/2016/07/27/pokemon-go-where-to-find-pokemon-types/

Hvilke æg giver hvilke pokemon?

Selvom du måske har gættet at der er mere eksotiske pokemon i 10 km æg end der er i 2km æg, så er det meget sjovt at se hvad man kan få, inden man vælger hvilket æg man sætter i incubatoren…

pokemon-go-egg-hatching-chart

 

Pokemon tracker Radar

Viser hvor pokemons spawner netop nu, baseret på Pokemon server-API’en, så det er helt korrekt. Google hvilken tjeneste som virker lige nu – siderne bliver lukket ret hurtigt igen nemlig..

 Tier List – Combat Power per Power Up

Nogle pokemon er bedre at opgradere end andre – på denne side kan man se hvor mange CP en pokemon stiger per powerup – det er nemlig bestemt efter hvilken pokemon det er.

https://rankedboost.com/pokemon-go/tier-list/

Pokemon Go guides til alt muligt

Et godt stykke nede på denne side er der en liste med guides til alt muligt Pokemon Go.

https://www.vg247.com/2016/07/13/everything-you-need-to-know-about-pokemon-go-tips-on-downloading-the-app-gyms-teams-and-more/

Flere pokemon Go guides

http://www.ign.com/wikis/pokemon-go

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar