Så fik jeg nørdet lidt Diablo igen…

De vigtige ting - sådan cirka

Så fik jeg nørdet lidt Diablo igen…

Efter patch 1.0.7 er udkommet er det blevet væsentlig sjovere at spille Monk i Diablo 3 – og vist nok ligeså for de andre classes.

For mig betød det at jeg kunne komme videre der hvor jeg var gået i stå sidst pga. mit gear (og mangel på penge til at købe imba gear på AH), nemlig Act III på Inferno, og cruise igennem resten af spillet.

Monks har fået et DPS-boost – min personlige favorit kirkeklokken, Wave of Light, er kommet tilbage, og den er begyndt at gøre niller-naller. Den er ret awesome.

Jeg valgte dette build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#aegSXk!UXZ!abaYba

….som er tilpasset mine personlige præferencer og derfor afviger en lille smule fra et standard Monk DPS-build da jeg har valgt

  •  Serenity: Peaceful Response skill rune i stedet for Ascension – fordi jeg er glad for healing
  • Sweeping Wind: Inner Storm skill rune i stedet for Cyclone – da jeg stadig ikke har så meget Crit Chance og derfor hellere vil have Spirit

Ovenstående fik mig helskindet igennem Inferno Act III og IV, single player, med følgende stats:

  • 31.000 hp
  • 24.000 dps
  • 600 resistance
  • 4000 armor
  • 600 Life on Hit

Nu hvor jeg er færdig har jeg selvfølgelig snoldet alle pengene op på nyt gear, så nu ser mine stats således ud: http://eu.battle.net/d3/en/profile/cenion-2775/hero/2173234

I min jagt på det helt rigtige build fandt jeg også et par gode links som jeg tænkte jeg ville dele ud af.

Der er en side som laver statistik over hvilke builds og hvilke items for hver class der er mest anvendt blandt de aktive spillere som er nået længst i spillet (formodentlig ved at søger de profiler igennem der ligger online af alle diablo characters), og der er således ingen lange forklaringer, men blot et billede af hvad flertallet gør. Det er ret awesome.

http://diablo.somepage.com/popular/monk

http://diablo.somepage.com/popular/items#monk

Skal man have lidt forklaring, så er der en gut der har lavet en BIS-list (Best In Slot) til Monks, som har valgt nogenlunde de samme items, og som derudover har angivet hvilke stats man skal gå efter hvor.

http://d3ib.com/monk-best-in-slot-legendary-list

Så er der åbenbart også kommet nogle “Infernal Machine Keys” siden jeg sidst spillede og dem skal man bare ignorere, da det tager en krig at få noget brugbart ud af at samle på dem – de skal bruges hvis du selv vil crafte dig en legendary Hellfire Ring – der skal iøvrigt smides 2 mio. guld for en recipe undervejs i processen.

Men har man for meget tid, så er der her en guide og et skema til at farme keys.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6933833789

http://d3facts.com/class/key-farming

God jagt.

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar